Hatex AS

Firmaet Hatex AS ble stiftet i 1987. Selskapet er en direkte videreføring av Hallvard Hatteland & Sønn, etablert i 1967 av Hallvard Hatteland. Nåværende daglig leder i Hatex AS ble ansatt i firmaet i 1981.

Fra å representere engelske produsenter av dame og herre tøy samt tepper på 70 tallet, ble det fra midten av 80 årene satset stort på barneklær. Det ble også etablert en engros avdeling ved siden av agenturene. Produksjonen foregikk i England og fjerne Østen.

Agenturvirksomhet har alltid vært vårt viktigste forretningsområde. Hatex AS har representert Joha siden 1988. Joha kjøpte Katvig navnet i 2013. LegoWear har vi representert siden 2017. Doctor Junior dresser lager fører vi i Stavanger. Største del av vår omsetning i dag er på agenturer. Vi har egen selger for Midt og Nord Norge, samt en selger som dekker Østlandet.

Firmaet har hovedkontor i nye moderne lokaler på Forus, Stavanger. I tillegg har vi et salgskontor/showroom på Norwegian Fashion Center på Fornebu. Vi er i dag 5 ansatte.